Водій, який відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп`яніння у Війниці, заплатить понад 10 тисяч штрафу

15 Липня 2020, 15:37
1291

У суді розглядали справу щодо водія, який керував у Війниці автомобілем марки «Москвич Комбі», на вимогу пройти у встановленому порядку медичний огляд на стан алкогольного сп`яніння у медичному закладі та із застосуванням приладу «Драгер» відмовився.

В судовому засіданні свою вину у вчиненому правопорушенні не визнав. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Тоді пояснив що його швагро попросив сісти за кермо та як сам вжив алкоголь. Під час руху був зупинений працівниками поліції. Поїхати у лікарню для проходження огляду на стан сп`яніння відмовився через те, що не хотів їхати без своєї дружини.

Вина його підтверджується матеріалами справи, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями свідків, правопорушника.

Чоловіка визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП та наклали на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Читайте також: У Губині чоловік керував трактором у стані алкогольного сп`яніння.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024