Протягом вихідних у Локачинському районі 65 людей притягнули до адміністративної відповідальності

03 Серпня 2020, 18:00
1969

На вихідних спокій жителів Локачинщини оберігали посилені наряди поліції та Національної гвардії.

За ініціативи начальника Локачинського відділення поліції Анатолія Дружука у період з 31 липня до 2 серпня на території Локачинського району організували та провели комплексне профілактичне відпрацювання із застосуванням приданих сил, а саме військовослужбовців в/ч 1141 Національної гвардії України та поліцейських Горохівського відділу поліції.

Спільні патрулі поліції та Національної гвардії в посиленому режимі стежили за порядком в районі.

Так, за час проведення відпрацювання відвідано за місцем проживання громадян, схильних до вчинення злочинів та правопорушень, в тому числі, які перебувають на профілактичних обліках різних категорій.

Провели роз’яснювальну роботу з населенням щодо недопущення правопорушень, обмеження продажу алкогольних напоїв, пива та слабоалкогольних напоїв неповнолітнім, превентивні заходи щодо ознайомлення з типовими ситуаціями як не стати жертвою правопорушень Особливу увагу правоохоронці приділяли закладам громадського харчування на предмет дотримання карантинних заходів.

Під час відпрацювання 65 осіб притягнули до адміністративної відповідальності, в тому числі 3 – за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, розшукали одну безвісти зниклу особу.

Виявили одне кримінальне правопорушення – незаконне поводження зі зброї, а саме житель району переносив при собі штик-ніж, зовні схожий на холодну зброю. Відповідні відомості слідчими внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 263 КК України (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу).

З метою запобігання трагічним випадкам на воді, також було проведено захід «Безпечна вода» на водоймах у Холопичах, Затурцях, Локачах. Поліцейські ознайомили відпочиваючих з правилами поведінки та реагуванням у надзвичайних ситуаціях.





















 

Коментарі
05 Серпня 2020, 12:17
Змарнував такий штик-ніж. Можна ж було реставрувати.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024