У Локачах майстриня навчає плести з газетних трубочок

26 Серпня 2020, 18:30
1225

У Локачинському центрі зайнятості навчала плести кошики з газетних трубочок.

Створювати унікальні речі можна не витрачаючи багато коштів. Яскравий тому приклад – плетіння з газетних трубочок – творчий процес, в якому майстер створює з газет дивовижні вироби, які майже не відрізняються на вигляд від звичайної плетінки з лози. Про це зазначають у Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Це можуть бути красиві коробочки, вази, шкатулки, кашпо, різні підставки і ще безліч цікавих і несподіваних речей. Усьому-цьому вчилися безробітні, котрі перебувають на обліку в центрі зайнятості на чолі з Катериною Никитюк, майстринею, котра уже багато років займається таким видом мистецтва.

Пані Катерина розповіла про виготовлення газетних трубочок і про те, як зробити, щоб вони були міцними та добре гнулися, а також усі разом спробували створити красиву коробку для зберігання речей. Проте головне, на що акцентувала увагу майстриня –як хоббі перетворити у заробіток. Як показує світова практика, найуспішніший бізнес народжується тоді, коли його власник горить ідеєю та повністю захоплений своїм заняттям.

«Не можливо досягти великих результатів у тій сфері діяльності, до якої не лежить душа» - Катя Никитюк.

1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024