Уродженця Локач покарали за те, що вдарив доньку

05 Вересня 2020, 10:51
680

У суді розглянули справу щодо уродженця Локач, який під час словесного конфлікту, наніс своїй дочці один удар кулаком в обличчя, чим спричинив останній тілесні ушкодження.

У дочки виявили синець та садно носа, перелом носової кістки, які згідно із висновком експерта за ступенем тяжкості належать до категорії легких тілесних ушкоджень, що потягнули за собою короткочасний розлад здоров`я чи незначну, стійку втрату працездатності. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав повністю та показав, що дійсно за вказаних обставин місця та часу, внаслідок словесного конфлікту, що виник між ним та його дочкою, завдав потерпілій удар в обличчя. У вчиненому розкаюється.

Показання обвинуваченого відповідають фактичним обставинам справи і ним не оспорюються.

Чоловіка визнали винним у пред`явленому йому обвинуваченні за частиною 2 статті 125 КК України і призначили йому покарання у виді громадських робіт на строк 160 годин.

Читайте також: Локачинщина: свекор, який ображав невістку, заплатить штраф та У Юнівці автомобіль зіткнувся з трактором, винний заплатить штраф.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024