У П’ятикорах тепер є сучасне вуличне освітлення. ФОТО

04 Грудня 2020, 19:38
1093

Ще донедавна у селі, яке знаходиться над трасою і межує із райцентром, не було жодної світлоточки. Така ситуація непокоїла місцевих жителів, тож не раз це питання підіймалося на сесіях сільської ради.

Згодом відповідне клопотання направили народному депутату, тоді справа й зрушилась з мертвої точки.

Вже понад місяць у цьому населеному пункті освітлюються усі сім вулиць. Загалом на діючих електроопорах встановили 48 Led-ліхтарів. Як зауважує Дорогиничівський сільський голова Олександр Дрозда, мережа працює щоденно і безперебійно.

Читайте також: У Губині – нове вуличне освітлення.

«Місцеві жителі дуже задоволені, адже довго чекали цього блага цивілізації. На жаль, втілити задум в життя раніше своїми силами не було можливості. Добре, що знайшлися небайдужі люди і нам допомогли. Тепер у темну пору доби в селі скрізь без проблем можна пройти. І, до речі, світло яскраве: на центральній – Локачинській, поставили ліхтарі потужністю 50 Ватт, а на інших вулицях трохи слабші», – розповідає Олександр Павлович.

Читайте також: У селі Локачинського району реконструюють вуличне освітлення.

До слова, монтажно-налагоджувальні роботи обійшлися в майже 260 тисяч гривень, з яких 180 тисяч – кошти обласного бюджету, 20 тисяч – співфінансування сільської ради, решта – спонсорська допомога від агроформувань, що ведуть у цій місцевості господарську діяльність («П’ятидні», «Агротрейд ПСС» та «Луга-Нова»).

Читайте також: Замовили проєктну документацію для реконструкції вуличного освітлення у Юнівці.






Павло КОСТЮЧКО

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024