Неодноразово судимий уродженець Бубнова викрав мобільний телефон на Черкащині

23 Грудня 2020, 15:19
1354

У Монастирищенському районному суді Черкаської області, розглянули справу щодо раніше неодноразово судимого уродженця Бубнова, який викрав мобільний телефон. 

Про це йдеться у вироку суду від 17 грудня.

24 лютого, близько 10:00, перебуваючи в житловому будинку, той таємно викрав мобільний телефон, ринкова вартість якого згідно з висновком експерта, могла становити 633 гривні, чим спричинив потерпілій майнову шкоду на вищевказану суму.

Читайте також: У Локачах судили студента, бо ображав людську гідність та громадську мораль.

Суд кваліфікує дії обвинуваченого за частиною 2 статті 185 КК України таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно.

Чоловік у судовому засіданні свою вину у вчиненні злочину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся та розказав, що він прийшов до потерпілої. Вона дозволила йому зайти до будинку, а коли та вийшла з будинку, помітив поруч з телевізором мобільний телефон. Тоді він забрав і поклав його собі до кишені.

Читайте також: У Привітному спіймали п'яного водія без прав.

Через деякий час до будинку повернулася потерпіла і він повідомив, що буде йти додому. Телефон зберігався в нього дома, а потім він його добровільно видав працівникам поліції. Коли він вчиняв крадіжку телефону його ніхто не бачив та ніхто йому не допомагав вчиняти крадіжку. Він щиро кається у вчиненому, зробив для себе належні висновки, відшкодував потерпілій завдані збитки і вона не має до нього претензій, просить суворо його не карати.

Підсудного визнали винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 КК України.

Читайте також: Антисанітарія та зловживання алкоголем: на Локачинщині судили батька трьох дітей.

Йому призначили покарання у вигляді двох років обмеження волі. Керуючись статтями 75, 76 КК України обвинуваченого від відбування покарання звільнили з випробуванням, якщо він протягом визначеного судом іспитового строку тривалістю один рік не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

Також чоловік сплатить витрати за проведення судової товарознавчої експертизи на користь держави в сумі 653 гривень. 

Читайте також: У Локачах судили студента, бо ображав людську гідність та громадську мораль.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024