Уродженка П'ятикор викрала велосипеда, бо не мала як дістатися додому

14 Лютого 2021, 10:08
2851

Судили уродженку П'ятикор за крадіжку велосипеда. 

Про це йдеться у вироку суду від 1 лютого. 

В ніч з 25 вересня підсудна відчинила металевий засув вхідних воріт, проникла на територію господарства та викрала велосипед марки «Forester», чим спричинила потерпілому матеріальних збитків на суму 1 966 гривень. 

Читайте також: Три роки без прав та понад 20 тисяч штрафу: у Кремеші впіймали нетверезого водія.

Обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованого їй кримінального правопорушення визнала повністю та пояснила, що вона йшла від мами з П`ятикор у Риковичі, в неї не було грошей на автобус, їй не було чим дістатися додому, тоді вона побачила на території домогосподарства велосипед, вирішила викрасти його.

Вона шкодує про вчинене кримінальне правопорушення, зазначила, що попросила вибачення у потерпілого, більше таких вчинків вчиняти не буде, просила суворо не карати.

До обставин, що пом`якшують покарання суд відносить щире каяття.

Читайте також: У Коритниці обікрали «Москвича».

Жінку визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 КК України та призначили їй покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

На підставі статті 75 КК України її звільнили від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк терміном один рік.

Також вона сплатить судові витрати 1 144 гривні. 

Читайте також: У Холопичах браконьєр незаконно наловив риби сіткою майже на 3 тисячі гривень.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024