Що купують та продають на локачинському базарі щоп'ятниці. ФОТОЗВІТ

20 Лютого 2021, 16:10
4357

Сильний мороз та проблеми з транспортом не завадили жителям краю потрапити на базар у Локачах, який відбувається у селищі кожної п'ятниці. 

Інтернет-видання Район.Локачі підготувало для вас фотозвіт із ринку. 

Люди стоять у довгих чергах за свіжою, пахучою випічкою, м'ясом та рибою, цукерками та печивом, спеціями, кавою та чаєм, овочами, фруктами та іншими товарами. 

Цього разу, постійне місце для ринку не розчистили від снігу (за Нашим Краєм), але «базарників» це не зупинило. Ті розкинули свої кіоски поблизу: біля супермаркету «Наш Край» та автостанції. 

Як розповідає одна з продавчинь, минулої п'ятниці сюди приїхало лише декілька продавців, але й ті довго не затрималися через негоду та відсутність клієнтів. 

Менший ажіотаж на рядах з одягом: тут мало покупців, а багато контейнерів не відкрилося зовсім. У цих рядах панує затишна атмосфера: продавці та продавчині ходять один до одного, п'ють гарячі напої та люб'язно запрошують придбати у них товари. 

Локачинська площа у цей день по-особливому заповнена автомобілями, хоча варто відзначити, їх багато й у звичайні дні. Тут багато метушні та поспіху: люди ходять по магазинах, зустрічають знайомих, розмовляють, п'ють каву та смакують вуличною їжею яку можна придбати у місцевих кіосках. 

Вже як «свої» тут гуляють собаки, підходять до людей, просять їжі та ласки, іноді кидаються на машини, або ж просто граються одні з одними. 

П'ятницями у Локачах панує особлива атмосфера і місцеві це знають. 

Ірина ВЕТЛЯНЧУК























1







1

























 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024