Стартував тиждень дитячого читання: у Локачах організували знайомство з книгами та майстер клас

20 Березня 2021, 13:29
807

Всеукраїнський тиждень дитячого читання на Волині, який проходить з 18 по 26 березня Локачинська бібліотека для дітей розпочала під гаслом «Через книгу до дитячих сердець». 

Про це повідомили на сторінці у фейсбуці Локачинської бібліотеки для дітей.

На захід запросили юних читачів учнів 1-Б класу ОНЗ «НВК «Локачинської ЗОШ І – III ступенів гімназії» з класною керівницею Ольгою Голдун.

«Маленькі «Чомусики» подорожували книжковим царством, знайомились із новими яскравими книгами, які вабили їх до себе. Головною метою цього заходу було залучення маленьких читачів до читання, підвищення рівня їх читацької активності. Подорож продовжувалась, і діти стали активними учасниками цікавих ігор та вікторини, зарекомендувавши себе справжніми книголюбами», – пишуть на сторінці. 

Діти активно відгадували загадки, вікторини, демонстрували свої знання по казках, а також переглянули мультфільм «Загублена книжка». Кожен вибрав собі книгу на свій смак. 

19 березня, в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, в бібліотеці для дітей відбувся майстер-клас «В книжечку на згадку зробимо закладку»..

«Найпростіший варіант закладок – виготовлені з паперу. Це і просто, і практично, і абсолютно безпечно для книг – тонка картонка не завдасть шкоди книжковим сторінкам», – йдеться у дописі. 

Діти з захопленням виготовляли закладки не тільки для своїх книжечок, але й залишили виготовлені ними закладки у бібліотеці для найменших користувачів














 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024