Локачанин потрапив за ґрати через збут наркотиків

20 Березня 2021, 14:27
2462

Луцький міськрайонний суд Волинської області розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця Локач, інспектора прикордонної служби відділення інспекторів служби відділу прикордонної служби «Млинове» Луцького прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, сержанта. 

Про це йдеться у вироку суду від 12 березня. 

Інспектор прикордонної служби вчинив незаконний збут психотропних речовин та особливо небезпечних психотропних речовин у великому розмірі, а також незаконне придбання, зберігання психотропної речовини та особливо небезпечної психотропної речовини у великому розмірі з метою збуту, тобто кримінальні правопорушення, передбачене частиною 2 статті 307 КК України.

У суді затвердили угоду про визнання винуватості. 

Чоловіка визнали винуватим у пред`явленому обвинуваченні за частиною 2 статті 307 КК України та призначили йому покарання із застосуванням статті  69 КК України – у вигляді позбавлення волі строком на три роки з конфіскацією всього належного на праві приватної власності майна.

Застосоване відсторонення від посади інспектора – залишили до набрання вироком законної сили. Після вступу вироку в законну силу, заставу в розмірі 84 тисячі гривень, повернуть заставодавцю.

Також він сплатить  13 137 гривень за судову експертизу. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024