У Локачах створювали оригінальні великодні писанки. ФОТОЗВІТ

30 Квітня 2021, 16:24
1365

У Локачинській дитячій бібліотеці зібрались охочі створити власноруч маленьке пасхальне диво на майстер-класі «Великодній подарунок» з виготовлення писанки технікою декупаж. 

Про це повідомили на сторінці закладу у фейсбуці. 

Перш ніж перейти від теорії до практики, бібліотекарка запропонувала дітям продумати вигляд свого майбутнього виробу. Це був нелегкий вибір. Вражало розмаїття кольорових серветок з різними малюнками та візерунками. Яйце маленьке, а хочеться і зайчика, і півника, і квіточку, і метелика приклеїти, і ще кілька сердечок.

Робота закипіла. Діти цілковито поринули у творчість та сконцентрувалися на своїх творіннях. Вони дуже старалися. Дівчатка з охотою взялися до праці — їх пасхальні яєчка вийшли яскравими та сонячними.

Більше дізнатися про свято Великодня та про його символіку кожен охочий зможе, переглянувши в бібліотеці виставку «Великдень іде – свято в душі несе».

«Кожна створена писанка – це прояв дитячої фантазії, вміння підібрати відповідні фарби та орнаменти та вдало все це поєднати. Усі ці писанки будуть використані для прикрашування пасхального дерева біля бібліотеки», – додають у дописі. 












 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024