На підприємстві у Локачах побували рятувальники, поліцейські, газова служба та лікарі

13 Травня 2021, 11:00
1454

Працівники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини Локач провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання з відпрацюванням взаємодії служб екстреного реагування з ліквідації пожеж на об’єктах агропромислового комплексу.

Навчання відбулися 12 травня у Локачах на базі товариства, що спеціалізується на виробництві комбікормів для сільськогосподарських тварин. Про це повідомили у пресслужбі рятувальників Волині. 

За тактичним задумом, у парогенераторній відбулося руйнування мережі газопостачання з подальшим горінням, під час надзвичайної події постраждав працівник підприємства.

Читайте також: У Павловичах та Війниці побували рятувальники.

Виявивши імітоване горіння, адміністрація об’єкту повідомила про пожежу за номером «101», а члени добровільної пожежної дружини приступили до гасіння умовного горіння первинними засобами пожежегасіння з подачею води з внутрішнього протипожежного водопроводу.

На місці умовної пожежі рятувальники, які прибули за викликом, працювали в апаратах для захисту органів дихання та зору в складі ланки газодимозахисної служби. Вони відпрацювали комплекс заходів зі здійснення розвідки й гасіння імітованого горіння, а також одночасно здійснені тренування з пошуку, евакуації та рятування умовного потерпілого.

У навчаннях також узяли участь співробітники поліції, газової служби та медичної допомоги.

Читайте також: 







 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024