У Локачинській громаді нові тарифи на комунпослуги з централізованого водопостачання та водовідведення

19 Травня 2021, 14:05
1503

У Локачинській громаді встановили тарифи на комунпослуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються комунальним підприємством «Локачинське виробниче управління житлово-комунального господарства» (далі – ліцензіат).

Тарифи встановили на період з 1 червня по 31 травня 2026 року. Про це йдеться у рішенні виконавчого комітету Локачинської селищної ради від 14 травня. 

Відтак, за послуги доведеться платити: 

  • централізоване водопостачання – 16 гривень 70 копійок за 1 метр кубічний з ПДВ;
  • централізоване водовідведення – 29 гривень 50 копійок за 1 метр кубічний з ПДВ.

 У разі зміни протягом строку дії тарифів обсягу окремих витрат, пов’язаних із провадженням господарської діяльності з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення, з причин, що не залежать від ліцензіата, зокрема збільшення або зменшення податків і зборів (обов’язкових платежів), мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, орендної плати та амортизації, підвищення або зниження цін і тарифів на паливно-енергетичні та інші матеріальні ресурси, зміни обсягу фінансових витрат, складової частини планованого прибутку, у тому числі внаслідок зміни курсу валют за наявності у ліцензіата кредитних зобов’язань перед міжнародними фінансовими організаціями, може проводитися коригування тарифів.

 

 

Коментарі
20 Травня 2021, 01:20
Тарифи підвищують регулярно, тільки якість послуг від цього не змінюється. По тарифах вже і Київ переплюнули. Нова влада рулить!!!
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024