У Локачах відсвяткували Всесвітній День вишиванки. ФОТОЗВІТ

20 Травня 2021, 17:00
2522

«Вишиванка єднає українців» – під такою назвою в селищі Локачі пройшло святкування Всесвітнього Дня вишиванки.

Відзначення Дня вишиванки у Локачах започатковане у 2017 році з ініціативи Публічної бібліотеки Локачинської селищної ради і має назву «Вишиванка єднає українців». Про це повідомляють на сторінці бібліотеки.

Розпочалося святкування вишиванкою ходою, учасники якої пройшлися вулицями селища під духову музику народного аматорського брасс-бенду «Фортісімо» з веселими піснями та хорошим настроєм. Їх зустріли ведучі заходу Ілона Веремчук та Анатолій Гніровський. З привітальним словом виступив заступник голови Локачинської селищної ради Тарас Хом'як.

На приємну згадку учасники свята зробили панорамне фото, взяли участь у флешмобі «День вишиванки у Локачах», а учні місцевої школи виклали з вишитих рушників слово «МИР». Окрасою свята були фотозони, організовані працівниками Будинку дитячої і юнацької творчості.

Зі святом вишиванки вітали вокальна жіноча група Будинку культури, ансамбль народної музики «Вуймівські музики», дитячий ансамбль «Локачани» дитячої музичної школи та вокальний гурт «Літо».

В ході свята незалежне журі визначило найкращі вишиванки у номінаціях:

  • «Краща автентична вишиванка» – Софійка Дудік;
  • «Краща жіноча вишиванка» – Вікторія Карпин;
  • «Краща чоловіча вишивана сорочка» – Юрій Демчук.

Їх нагородили дипломами та подарунковими сертифікатами від Локачинської селищної ради.

Більше фото ТУТ.

1


1








1



1






1















 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024