У Замличах тесть побив свого колишнього зятя

18 Вересня 2021, 10:06
Тесть побив колишнього зятя 1645
Тесть побив колишнього зятя

У Локачинському суді винесли вирок чоловікові з Замличів, якого підозрювали у побитті колишнього зятя. 

Про це видання Район.Локачі дізналося із вироку районного суду. 

Як йдеться у вироку, ще 21 грудня 2020 року, близько 18:20, підсудний перебуваючи вдома на власному подвір`ї через тривалу особисту неприязнь, декілька разів ударив невстановленим предметом в ділянку голови та передпліччя свого колишнього зятя. Цим спричинив йому закритий перелом передпліччя з незначним зміщенням.

 Як повідомив експерт, це тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, які спричинили тривалий розлад здоров`я.

Допитаний в судовому засіданні свою вину не визнав та пояснив, що ввечері того дня він перебував вдома, коли почув як хтось гучно стукає в двері та вікна. Підійшовши до вікна, побачив, що це його колишній зять, з яким він перебуває в неприязних відносинах, позаяк зять неодноразово наносив тілесні ушкодження його дочці. Він викликав працівників поліції, останній почув вказане та втік. 

Хоча обвинувачений свою вину не визнав, його вину підтвердили доказами, розповідями свідків.

Чоловіка визнали винуватим у пред`явленому йому обвинуваченні частини 1 статті  122 ККУкраїни та призначили йому покарання у вигляді одного року та восьми місяців позбавлення волі.

Відповідно до статей 7576КК України його звільнили від відбування покарання, якщо він протягом одного року шести місяців не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки. 

Також він сплатить потерпілому 6 874 гривень завданої майнової шкоди та 2 000 гривень моральної шкоди. 

Читайте також: 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024