Школярка Затурцівського ліцею – призерка конкурсу креативних ідей

20 Грудня 2021, 15:26
Нагородження 1752
Нагородження

Учениця ОЗЗСО «Затурцівський ліцей імені В'ячеслава Липинського» стала призеркою конкурсу креативних ідей для школярів Волинської області «Зробимо Волинь кращою».

Про це повідомили у Затурцівській громаді.

14 грудня 2021 року у головному корпусі Волинського національного університету імені Лесі Українки проходив брифінг конкурсу креативних ідей для школярів Волинської області «Зробимо Волинь кращою». 

Це третій, завершальний,  етап конкурсу – захист конкурсних робіт та нагородження переможців конкурсу. Йому передували проведення навчальних онлайн-тренінгів та тренінгів щодо втілення креативних ідей, онлайн-голосування та презентації проєкту на сторінці факультету економіки та управління  у Facebook, визнання кращих робіт за кількістю «вподобайок» у таких номінаціях: «Добробут громад», «Соціальноспрямовані», «Відновлення культурно-історичної спадщини», «Екологоорієнтовані», «Бізнес, що створює робочі місця». У конкурсі було представлено 62 учнівських проєкти, 31 конкурсна робота вийшла у фінал.

Проєкт учениці 11 класу ОЗЗСО «Затурцівський ліцей ім. В.К. Липинського» Брунець Валентини «Вирощування чуфи як перспективна прибуткова справа», створений під керівництвом учительки біології, учительки-методистки Марченко Є. П., посів почесне друге місце у номінації  «Бізнес, що створює робочі місця». 

Учениця, яка підготувала проєкт, отримала диплом переможниці конкурсу та сертифікат на суму 4 000 гривень торгового центру «Іcity»,керівник – грамоту та подяку управління освіти та науки Волинської державної адміністрації, факультету економіки та управління  ВНУ імені Лесі Українки.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024