У Локачинському районі перевіряли пилорами та деревообробні цехи

02 Грудня 2017, 15:40
4093 Джерело: http://www.locadm.gov.ua

Робочу групу райдержадміністрації з питань інвентаризації усіх пилорам, деревообробних цехів і підприємств району утворили з метою посилити контроль за збереженням лісових ресурсів.

Очолила робочу групу перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова з метою втілити такі цілі, як недопустити розкрадання і незаконного використання лісових ресурсів у районі, виявити діяльність незареєстрованих пилорам та цехів з переробки деревини та випадки порушення порядку її заготівлі, – йдеться на сайті Локачинської РДА.

Робочу групу утворили 10 жовтня. Протягом 2 місяців роботи члени групи обстежили усі пилорами, цехи і підприємства на території сільських рад району. Чергове засідання робочої групи провели 30 листопада, де проаналізували виявлені недоліки, значну частину яких склали порушення правил протипожежної безпеки. На засіданні озвучили терміни, щоб їх усунути.

Окрім цього, запланували найближчим часом залучати до роботи власників пилорам, деревообробних цехів та підприємств, щоб забезпечити контроль за діяльністю об’єктів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024