У Локачах обговорили укомплектування цегельного заводу працівниками

14 Лютого 2022, 11:59
Цегельний завод ФОТО 972
Цегельний завод

Про подальшу співпрацю говорили у Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості із новим директором приватного підприємства «Захід» Володимиром Бобром.

Про це повідомляють у Локачинській філії ЦЗ

Підприємство призупинило свою діяльність в грудні минулого року, у зв’язку з виробничою необхідністю, а вже ранньою весною планує відновити виробництво цегли.

«Для початку виробничого процесу нам потрібно понад 50 осіб за професіями: садчики, знімачі-укладальники, підсобні робітники, мельники мінеральної сировини, електрики. Значну частина персоналу плануємо укомплектувати з допомогою саме служби зайнятості» – повідомив керівник.

Своєю чергою, виконуюча обов’язки директора Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Яцюк ознайомила роботодавця з рядом нових електронних сервісів, що використовує на сьогодні служба зайнятості при наданні послуг працедавцям, а саме скайп-бесіда, можливості електронного кабінету, що не тільки ефективні, а й значно скорочують використання так всім дорогого робочого часу. Ознайомила із професійно-кваліфікаційним складом пошукачів роботи районної служби зайнятості.

Також наголосили на можливості професійного навчання безробітних, підвищення кваліфікації працівників, що передує працевлаштуванню. 

Як один не менш ефективних методів адаптації на робочому місці, роботодавцю представили переваги тимчасової зайнятості безробітних – участь у роботах тимчасового характеру.

Як результат заходу, роботодавець подав понад 17 вакансій підсобних робітників для участі у роботах тимчасового характеру.

Заявили вакансії для працевлаштування в перспективі на постійне місце роботи на ПП «Захід».

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024