Що варто почитати у Локачинській бібліотеці для дітей

20 Лютого 2022, 10:26
Книги ПІДБІРКА 490
Книги

Пропонуємо підбірку книг-новинок від Локачинської бібліотеки для дітей.

Ними поділилися на сторінці книгозбірні.

У бібліотеці зазначають, що це новинки від Українського інституту книги. Книги із серії світ навколо нас: 

  • Світ навколо нас фотоенциклопедія «Найвизначніші винаходи»

Хто винайшов папір? Коли з'явилося перше колесо? Де виникла писемність? На всі ці та інші запитання ви знайдете відповіді в нашій книжці.

  • Світ навколо нас. «Космічна техніка»

У цій книжці розповідь про найперші штучні супутники й ракети-носії, заразом побачите, що являють собою сучасні планетоходи, астрономічні обсерваторії, орбітальні та міжпланетні станції. Добірка яскравих ілюстрацій дозволить читачеві побачити ті апарати, що вже здійснили космічну подорож, і скласти уявлення про ті, що тільки мають у неї вирушити.

  • Світ навколо нас. «Гігантська техніка»
Гігантська техніка дійсно існує, і саме їй присвячено цю книжку. У ній розповідається, де було створено машини-рекордсмени, дамо їм коротку характеристику й за допомогою яскравих ілюстрацій доведемо, що їх по праву вважають справжніми велетнями.
  • Світ навколо нас. «Залізнична техніка»

Цю книжку створено для того, щоб розширити уявлення читачів про залізничну техніку. У ній ідеться про потяги, що перевозять пасажирів і вантажі, а також розповідається про колійні машини, які застосовують для укладання та обслуговування залізничного полотна. Опис їхніх видів і принципу дії проілюстровано яскравими фотографіями. Вони не тільки допомагають сприймати інформацію, а й роблять знайомство з нею більш захопливим та цікавим.

  • Світ навколо нас. «Танки та бойові броньовані машини»

Тут представлено численні моделі танків і бойових броньованих машин, які вироблялися в різних країнах світу, указано їхні основні технічні характеристики й особливості конструкції. Доступні тексти проілюстровано яскравими фотографіями, на яких можна побачити описані зразки бойової техніки.

  • Світ навколо нас. «Спортивні автомобілі»

Це видання стане справжньою знахідкою для юних читачів, які цікавляться спортивними авто. Адже на його сторінках зібрано інформацію про найшвидші й найпотужніші автомобілі: гіперкари, суперкари та спорткари. До речі, цей поділ умовний, тому деякі моделі можуть належати одночасно до двох категорій. З розміщених у книжці описів ви дізнаєтеся про технічні характеристики й особливості конструкції «залізних коней», а завдяки яскравим фотоілюстраціям зможете оцінити їхній унікальний дизайн.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024