Затурцівська громада: найбільша разова допомога прямує до Харкова

18 Травня 2022, 12:30
Найбільша разова допомога ФОТО 385
Найбільша разова допомога

Волонтери Затурцівської громади прийняли та перевантажили гуманітарну допомогу, яку надали Україні наші польські та англійські друзі. Було відправлено 19 тонн продуктів – це найбільша разова допомога, до якої причетна наша громада.

До України доставив вантаж водій Томашевський Яцек, який заправив пальним українську машину до Харкова. Забирав вантаж харків’янин Миргородський Віталій, який з початку війни активно займається волонтерством. Про це йдеться на сторінці Затурцівської громади. 

Люди з Англії та Польщі, зібрали понад 200 тис.злотих. На цю суму в Польщі було куплено продукти харчування, які згодом доставили в Україну. Біля пункту пропуску "Ягодин" було організовано перевантаження на автомобіль, який прибув з Харкова де зараз важка ситуація з продовольством.

В Англії було зібрано 12 тисяч фунтів на допомогу, завдяки іноземним друзям: Ярославу Куржавськи жителю міста Лінкольн та Анети Смолярек, яка представляє польську школу в Лінкольні.

До збору коштів у Польщі були причетні: Едіта Войтович, яка проживає в місті Хелм і Томашевський Яцек, який, фактично, сам пакував та завантажував товар. Також багато інших небайдужих жителів польських та англійських міст.

Для того, щоб жителі Харкова як найшвидше отримали все необхідне, машина з гуманітарною допомогою відразу попрямувала до місця призначення.

Окрему подяку Затурцівська громада складає Новосаду Олександру з Губина та Поліщуку Володимиру з Війниці, які взяли участь у цій хорошій справі.

Читайте також: 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024