Range Rover було мало, тепер розігруємо Tesla: на Локачинщині поширюється черговий фейк

23 Липня 2022, 15:08
Шахрайство ФОТО 648
Шахрайство

Після фейкового розіграшу про «Два Range Rover» шахраї не зупинились та запустили новий «обман» про розіграш шести автомобілів Tesla.Пости з фейком поширюють жителі Локачинщини.

Місцеві жителі поширюють пост від 22 липня буцімто від офіційної сторінки автосалону Tesla. Кореспонденти Район.Локачі розібрались у чесності розіграшу.

Офіційна сторінка 𝐓𝐞𝐬𝐥𝐚 𝐟𝐚𝐧𝐬 була створена у фейсбуці ще у 2013 році та на її просторах лише один пост саме про цей розіграш. Це у першу чергу повинне вас насторожити.

Все дуже просто, якщо ви хочете отримати бажане авто, вам потрібно виконати лише декілька вимог до розіграшу.

Як не дивно, все як з розіграшем двох Range Rover. Коли ви перейдете на оригінальний пост псевдорозіграшу, вам необхідно буде зареєструватися на сайті. Дані вимоги можна прочитати у кожному коментар під постом.

На сайті розіграшу вам запропонують встановити на ваш мобільний пристрій додаток – це і є найнебезпечніша частина шахрайства.За жодних обставин не варто цього робити! Найімовірніше – це шкідливе програмне забезпечення, яке покликане викрадати ваші персональні дані.

Даний вид шахрайства називається – Фішинг.

Довідково: ФІШИНГ –  (англ. phishing – риболовля) — вид шахрайства, метою якого є виманювання в довірливих або неуважних користувачів мережі персональних даних клієнтів. Шахраї намагаються змусити користувачів самостійно розкрити конфіденційні дані – наприклад, надсилаючи електронні листи з пропозиціями підтвердити реєстрацію облікового запису, що містять посилання на сайт.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024