Рейд неблагополучних сімей: правоохоронні органи відвідали село у Локачинській громаді

10 Серпня 2022, 17:00
Рейд неблагополучних сімей 480
Рейд неблагополучних сімей

Працівники служби у справах дітей спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків, інспектором муніципальної варти порядку Горохівської міської ради Віталієм Малесиком у селі Марковичі провели профілактичний захід.

9 серпня 2022 року правоохоронці обстежили умови проживання та виховання дітей. Про це йдеться на сторінці працівниці Ювенальної превенції у Поліції Волинської області Інни Остапович.

Рейд мав на меті обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників. Також обстежено родину, де проживає неповнолітня дитина, котра є внутрішньо переміщеною особою та тимчасово влаштована в сім’ю знайомих.

У ході проведення рейду з усіма батьками була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків. Дорослим було наголошено про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024