Газовики виявили та ліквідували майже 9 800 витоків газу під час техобслуговування мереж

14 Квітня 2023, 12:40
Газовики виявили та ліквідували майже 9 800 витоків газу під час техобслуговування мереж Реклама 204
Газовики виявили та ліквідували майже 9 800 витоків газу під час техобслуговування мереж

Від початку року працівники «Волиньгазу» виявили та ліквідували понад 40 витоків на підземних газопроводах. А в помешканнях побутових споживачів під час робіт з технічного обслуговування систем газопостачання виявили та усунули  майже 9 800 витоків газу. Це підвищило рівень безпеки газопостачання в населених пунктах і будинках волинян та допомогло уникнути аварійних ситуацій.  

Крім того, фахівці АТ «Волиньгаз» виявили біля 270 несправних будинкових регуляторів та допомогли споживачам замінити їх на сучасні, надійні в експлуатації регулятори виробництва Pietro Fiorentini.

«Щоб користуватися газом безпечно та мати безперебійне газопостачання волинянам, варто уважно слідкувати за справним технічним станом системи газопостачання на території свого будинку чи квартири. Оскільки споживачі не завжди вчасно можуть побачити витоки або певні несправності, варто час від часу проводити технічне обслуговування газових мереж та обладнання. Задля цього волинянам потрібно звернутися до організації, яка має ліцензію на виконання таких робіт, зокрема, АТ «Волиньгаз». Наші спеціалісти швидко знаходять проблему на газопроводах та ліквідовують її», — зауважує директор з капітального будівництва АТ «Волиньгаз» Сергій Галянт

Тож аби вберегти себе й свої рідних від небезпечних та неприємних ситуацій АТ «Волиньгаз» пропонує скористатися послугами з технічного обслуговування (ТО). Таку перевірку здійснюють професійні працівники, які вправно розв'язувати будь-яку проблему на газопроводі.

Варто зауважити, що відповідальність за справний технічний стан системи газопостачання на території  домоволодіння споживача покладається на власника або балансоутримувача. Під час ТО газовики проводять інструктаж з безпечного користування  газовими приладами в побуті, перевіряють роботу газових приладів, усувають витоки природного газу та виконують інші регламенті роботи в рамках технологічної карти.

А щоб, використання природного газу було комфортним та безпечним, пропонують надійне обладнання:

  • комбіновані будинкові регулятори тиску, виробників MESURA та Pietro Fiorentini (на заміну РДГС-10)

  • лічильники газу побутові, виробників MESURA та Pietro Fiorentini

  • сигналізатори загазованості та детектори виявлення газу, вітчизняного виробництва

  • котли, газові колонки, газові плити, вітчизняного та імпортного виробництва

  • та інші супутні товари та кліматичні системи для домашнього комфорту та затишку

Замовити послугу технічного обслуговування можна за номером телефону: 080 304 104, звернутись до 104.ua Клієнтського простору чи зателефонувати до Контакт-центру: 067 33 39 104.

Читайте також: Газовики вже мають план відновлення мереж на територіях, що будуть звільнені в ході контрнаступу, – гендиректор РГК Олексій Тютюнник

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024