Юна локачанка представить Волинь на всеукраїнському конкурсі

19 Березня 2018, 12:16
1789

Юна жителька Локачинського району Христина Поліщук  бере участь у конкурсі «Яскраві діти України».

Наразі вона проходить навчання у вокальному таборі у рамках підготовки до грандіозного національного фіналу.

Про це пише Ківерцівський інформаційний портал.

«У тренувальному таборі дуже цікаво. Щодень з нами проводять майстер-класи відомі артисти, хореографи. Я братиму участь у виступі на гала концерті разом з лучанином Дімою Монатіком. Це неймовірно, враження - неймовірні. Волинь представлятиме Христина Поліщук із Локачинського району. Тому прошу усіх підтримати нашу талановиту волиняночку», – розповідає учасниця конкурсу від Ківерцівського району Софійка Гловацька.

До слова, «Яскраві діти України» є національним співочим змаганням для юних вокалістів у віці 6-15 років під акомпанемент живого оркестру, головним призом якого є участь у світовому фестивалі SanremoJunior в Італії.

Коментарі
20 Березня 2018, 23:57
Наша яскрава, талановита дівчинка!!!! Вона достойно представила та захищала нашу область та район у Києві. Прикро, але єдину Христинку з усіх конкурсантів не підтримали ні районна ні обласна ради, навіть не побажавши її щасливої дороги....Хоча про конкурс знала вся Україна, оголошення були і в інтернеті і по телебаченню.... Дуже дякуємо усім хто включався в пряму трансляцію по фейсбуці та коментарями підтримував її - це однокласники Христинки, окремі жителі Локач, та дуже багато незнайомих людей з Волинської області.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024