У Локачинській громаді відбулося соціальне дослідження щодо співпраці влади та жителів

16 Жовтня 2023, 17:25
Громадське обговорення АНОНС 370
Громадське обговорення

У Локачах представлять результати соціологічного дослідження щодо співпраці влади та жителів.

Зустріч відбудеться у вівторок, 17 жовтня о 10:00 в приміщенні Публічної бібліотеки що у Локачах. Про це пишуть на сайті Волинського інституту права.

У громаді активні жителі, громадські активісти, молодь, представники влади та внутрішньо переміщені особи працюватимуть над створенням нових інструментів громадської участі в прийнятті владних рішень.

«Запрошуємо вас долучитися до цієї роботи та внести свій вклад у розвиток демократії в громаді. Щоб взяти участь в діалоговій зустрічі потрібно зареєструватися РЕЄСТРАЦІЯ», – йдеться на сайті інституту.

Під час заходу організатори представлять результати соціологічного дослідження рівня співпраці влади із активними жителями в громаді. Ці результати допоможуть в роботі над розширенням форм і методів комунікації та взаємодії між усіма ланками в громаді.


Довідково: цей захід реалізовується ГО «Волинський Інститут Права» в рамках гранту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині» та стало можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту/заходу/публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024