Волонтери Затурцівської та Локачинської громад повернулися з передової

14 Листопада 2023, 20:21
Волонтери Локачинщини побували на передовій ФОТО 1374
Волонтери Локачинщини побували на передовій

Нещодавно волонтери Затурцівської та Локачинської громад здійснили поїздку на передові позиції до наших захисників. Волонтери об’їхали військових, які служать у 14 ОМБр, а саме 53, 57, 63, 107 батальйони. Також відвідали 100 бриду ТрО по всій лінії Сходу.

Хлопці відвезли три бездоріжники та гуманітарну допомогу. Про це розповідає староста Війницького старостинського округу Олександр Новосад.

«Ми не тільки передали допомогу, яку підготували люди з Локачинської та Затурцівської громади, але й показали свою підтримку та повагу до захисників України. Такі поїздки допомагають військовим відчути, що вони не самотні, що їхні зусилля цінуються, що їхній внесок у мирне життя країни не залишиться без вдячності», – зазначають волонтери.

Волонтери Олександр Новосад, Володя Поліщук, Павло Мельничук
Волонтери Олександр Новосад, Володя Поліщук, Павло Мельничук

Смаколики військовим, які допомагали приготувати дівчата села Михайлівка, колектив ОЗЗСО «Локачинський ліцей», колектив Затурцівська спеціальна школа «Центр освіти» та колективи дитячого садка і школи села Губин.

«Велике дякую усім небайдужим людям краю, які продовжують допомагати», – висловлює подяку Олександр Новосад.

Колектив ОЗЗСО «Локачинський ліцей» готує харчі для однієї з поїздок
Колектив ОЗЗСО «Локачинський ліцей» готує харчі для однієї з поїздок

Директорка Локачинського ліцею Оксана Сахарчук відкривала збір на ремонт військового автомобіля. Mitsubishi L200 був прошитий осколками та виведена з ладу електронна система керування. Всього на ремонт пікапа, включно із витратами на придбанння пального для доставки авто до Захисників, витрачено 34 516 гривень. Про це повідомляє директорка ліцею.

Пошкоджене авто
Пошкоджене авто

Після ремонту
Після ремонту

Автівка після ремонту відправилась до 100 бригади. Також ще одну машину передав Волинський фонд «Доброта» для 14 бригади.

«Такі поїздки сприяють зміцненню довіри та співпраці між військовими та цивільним населенням, що є важливим для забезпечення стабільності та безпеки вони надихають інших людей долучатися до допомоги військовим та вирішення проблем, які виникають на передовій», – додають волонтери.

[img]VOLONTERI__6553b44f2877e.JPG[/img

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024