У Локачинському ліцеї відбувся брейн-ринг на тему: «Подолаємо негативні явища в шкільному середовищі»

27 Листопада 2023, 13:20
Локачинський ліцей ФОТО 392
Локачинський ліцей

У Локачинському ліцеї проходила міжнародна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». 

З цієї нагоди 24 листопада 2023 року між учнями 8 класів був проведений брейн-ринг на тему: «Подолаємо негативні явища в шкільному середовищі». Фото опублікували на сторінці ліцею.

Метою заходу було:

  • активізувати знання про конфлікт, насилля, булінг в шкільному середовищі;
  • розвивати навички безконфліктного спілкування, толерантність;
  • сприяти поліпшенню психологічного клімату в класі,виховувати в учнів повагу одне до одного, відповідальність за власні слова і вчинки.

Здобувачі освіти обізнані із формами прояву булінгу, знають як подолати насилля, чітко дотримуються прийнятих правил поведінки. Перше місце здобули учні 8-А класу, друге – 8-Б класу, третє місце зайняли 8-В класу.

Перед присутніми виступила старший лейтенант сектору ювенальної превенції відділу превенції  Володимирського районного відділу поліції Оксана Ткачук. Яка висвітлила питання, пов’язані з проблемами подолання насильства та проінформувала про відповідальність за булінг.

Довідково: акція відбувається щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно. Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, гендерного насильства.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024