Привітненський ліцей зайняв призове місце в обласних змаганнях

30 Листопада 2023, 19:03
Спортивні ігри «Cool Games» ФОТО 601
Спортивні ігри «Cool Games»

У Луцьку відбувся обласний етап ігор «Cool Games» (круті ігри), що проходив в рамках V Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів навчальних закладів освіти

Спортивні змагання проходили на базі військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою. Про це пишуть на сторінці Локачинської ДЮСШ.

Ігри проходили у трьох вікових дивізіонах (молодший, середній, старший). У кожній віковій групі по 23 команди. Це унікальні змагання серед школярів формату «естафета», які були започатковані в Україні і вже отримали міжнародне визнання.

Участь у спортивному заході взяли понад 600 учнів з різних районів та територіальних громад області. ЗЗмагались юні спортсмени впродовж двох днів 25 та 26 листопада.

Локачинську громаду представляли два заклади освіти: ОЗЗСО «Локачинський ліцей» (І дивізіон)  та Привітненський ліцей (ІІ дивізіон) та ІІІ дивізіони. Кожен дивізіон складався з 5 юнаків та 5 дівчат.  

«Наймолодшій нашій команді І дивізіону (9-10 років), яка перший раз приймала участь у змаганнях такого формату, трішки не вистачило досвіду щоб потрапити до фінальної частини, а команду ІІ дивізіону (11-13років) до фіналу не пустили призери Всеукраїнських змагань 2021 року. У підсумку команди посіли 9-11 місце у своїй групі», – йдеться у публікації.

До фінальної частина пробилась команда ІІІ дивізіону Привітненського ліцею у складі: Роман Чінка, Діана Вавринюк, Анастасія Слобода, Назар Шумчук, Наталія Гаврилюк, Мирослав Цмокно, Юлія Погудін, Серафим Гомон, Ангеліна Крищук, Максим Адамчук, Богдан Бендас.

«У фіналі на старт вийшли 8 кращих команд області. Наші представники запекло змагалися за звання найкращої з усіх сил хотіли бути першими. Юнаки та дівчата своєю організованістю, наполегливістю, спортивним запалом впевнено крокували до перемоги перемагаючи команду за командою.  І вже майже досягли своєї мети, але  в останньому спарингу таки поступились команді Підгайцівського ліцею», – додають керівники команди.

У підсумку команда Привітненського ліцею посідає почесне II призове місце у старшій віковій групі серед 20 команд області.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024