Вчителі Локачинського ліцею обмінювались досвідом роботи

04 Січня 2024, 14:48
Презентація досвіду роботи ФОТО 876
Презентація досвіду роботи

У Локачинському ліцеї відбувся захід «Фестиваль творчих ідей».

Дійство проходило 2 січня 2024 року на базі територіального методичного об'єднання вчителів української мови та літератури. Про це пишуть на сторінці ліцею.

Під час онлайн-зустрічі в Google meet вчителька української мови та літератури ОЗЗСО «Локачинський ліцей» Мар'яна Василівна Пилипчук провела майстер-клас «Шляхи реалізації національно-патріотичного виховання на уроках української мови та літератури».

«Ця тема є надзвичайно актуальною. Адже питання патріотизму, національної свідомості завжди має бути пріоритетним напрямком навчання й виховання в системі освіти. Мар'яна Василівна розповіла й продемонструвала, на чому саме робить акцент і які підходи, принципи та засоби критичного мислення використовує для реалізації поставлених цілей у вихованні молодого покоління як на уроках, так і в позаурочний час», – йдеться у дописі.

Опісля в очному режимі відбулося засідання шкільного методичного об'єднання вчителів української мови і літератури та зарубіжної літератури в закладі освіти. Вчителька української мови та літератури Олена Анатоліївна Бойко виступила із темою «Google-презентації на уроках української мови та літератури». Педагоги ознайомилися із досвідом роботи Олени Анатоліївни, а потім кожен самостійно спробував створити Google-презентацію на своєму пристрої.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024