Облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю: підприємство на Локачинщині отримало компенсацію

12 Березня 2024, 15:02
Облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю ФОТО 228
Облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю

На Локачинщині Товариство з обмеженою відповідальністю «Крафтовий молочар» отримало компенсацію витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю.

Роботодавець отримав до 71 тисячі гривень за працевлаштування людини з ІІ групою інвалідності. За ці кошти на підприємстві купили гідравлічний штабелер та візок для перевезення ящиків, що суттєво полегшить роботу спеціаліста на виробництві. Про це виданню Район.Локачі розповідає директорка Локачинського відділу Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості Ольга Козаченко.

«Хоча штат працівників невеликий, але керівництво закладу завжди дбає про створення належних умов для кожного. Так, для облаштування робочого місця для працевлаштованих фахівців з інвалідністю, компанія скористалася компенсаційною програмою від служби зайнятості», – додає керівниця центру зайнятості.

Компенсаційною програмою від служби зайнятості за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю, можуть скористатися усі роботодавці області, які мають найманих працівників і сплачують податки. Пакет відповідних документів у паперовій чи електронній формі, потрібно подати до центру зайнятості не пізніше, ніж за 90 днів з моменту працевлаштування людини. Виплата коштів відбувається упродовж 5-ти робочих днів з дня прийняття рішення про надання компенсації – на рахунок роботодавця.

Довідково: ТОВ «Крафтовий молочар» – виробництво крафтової молочної продукції, а також різних видів м'якого і твердого сиру, що функціонує у селі Юнівка, Затурцівсько громади, Володимирського району.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024