Локачинські бібліотекарі завітали до Холопичівської та Кисилинської книгозбірень

10 Липня 2018, 14:00
Бібліотекарі 2075
Бібліотекарі

З бібліо-візитом працівники Локачинської централізованої бібліотечної системи завітали до бібліотек-філій сіл Кисилин та Холопичі, під час якого мали можливість ознайомитись з діяльністю книгозбірень. 

Директорка ЦБС Людмила Мариняк познайомила присутніх бібліотекарів з програмою проведення даного заходу. Учасників бібліовізиту зустріла сільська голова Галина Віннік, яка розповіла про співпрацю та участь в проектах. Ганна Базюк, бібліотекарка с. Кисилин розповіла про роботу своєї бібліотеки. – інформує Локачинська центральна районна бібліотека.

Під час візиту до Кисилину бібліотекарі відвідали місцевий Свято-Михайлівський храм та костел кармелітів, де взяли участь у заходах, приурочених 75 – річчю жертв польсько-українського конфлікту 1943 р.

Приємне враження склалось у бібліотечних працівників після візиту у бібліотеку-філію с. Холопичі. Бібліотекарів району радо зустрів сільський голова Василь Гутий та зав. бібліотекою – філією Любов Годлевська, які доклали багато сил та енергії, особистої ініціативи при проведенні ремонту приміщення бібліотеки. 

Підводячи підсумки побаченого, бібліотекарі подякували за плідну працю, та відзначили ефективність таких бібліовізитів щодо обміну досвідом та підвищення фахового рівня. 
В роботі бібліовізиту взяла участь головна спеціалістка сектору культури Локачинської РДА Орина Гнаткевич.















 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024