Головою кооперативу «Волинська картопля» став локачанин

31 Липня 2018, 10:00
Фермери 2136
Фермери

У Торчині відбулася зустріч сільськогосподарських товаровиробників, які вирощують картоплю, з Локачинського, Рожищенського та Луцького районів.

Пише Слава Праці.

Наступні дії картоплярів не заставили довго чекати. Адже, що вони тоді вирішили, – реалізували в скорому часі. Зокрема, детально ознайомившись зі всіма документами, 16 липня у Локачах відбулися установчі збори ініціативних і зацікавлених виробників, на яких обрали голову кооперативу. Ним став Ігор Валерійович Батрашкін із Локач. 

Щасливими побачила автор цих рядків товаровиробників картоплі у день реєстрації кооперативу, серед яких був керівник фермерського господарства «Шегедин», що у Торчині, Володимир Йосипович Шегедин. Ось що він повідомив:

- 24 липня 2018 року – знаковий день для картоплярів. Цього дня сільськогосподарський обслуговуючий кооператив було зареєстровано за юридичною адресою в селі Забороль. Сюди ввійшли 14 засновників, 12 одноосібників та два фермерських господарства – «ЕКО-ТУР» та «ШЕГЕДИН». Оскільки нашу волинську картоплю знають в Україні, цінують за прекрасні смакові якості, тому одноголосно було вирішено, що кооператив працюватиме під брендом «Волинська картопля».

Товаровиробники одностайні в тому, що СОК стане надійною підмогою у вирішенні багатьох питань, зокрема і успішної реалізації вирощеної картоплі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024