Які результати дають роботи тимчасового характеру

16 Серпня 2018, 10:00
Робота 1208
Робота

Нещодавно, відбулася зустріч заступника директора начальника відділу надання соціальних послуг Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяни Яцюк та фахівця з питань зайнятості 1 категорії відділу надання соціальних послуг Раїси Грицюк з керівником Локачинського районного споживчого товариства Раїсою Олейник та головним бухгалтером Ольгою Дацюк.

Тетяна Яцюк наголосила, що актуальним на сьогоднішній день є забезпечення гарантій щодо реалізації права громадян на працю, особлива увага приділяється особам, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці, – повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Ознайомила про порядок організації громадських та інших робіт тимчасового характеру. Вона запевнила, що саме за рахунок тимчасової зайнятості можна оперативно задовольнити потреби роботодавців у робочій силі та виконати певні види робіт. Присутніх ознайомили з видами послуг, які пропонує служба зайнятості.

Раїса Грицюк наголосила на тому, що з особами, які беруть участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, роботодавці укладають в письмовій формі строкові трудові договори, а до їх трудових книжок вносять відповідні записи та за зареєстрованими безробітними зберігається право на виплату допомоги по безробіттю на період участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру (тривалістю до 180 днів) у розмірах, встановлених до укладення ними строкового трудового договору на участь у таких роботах.

Фахівці служби зайнятості подякували присутнім та висловили побажання більш плідної співпраці. Взамін отримали вдячність за доцільність проведеної зустрічі.

Як результат заходу, на роботи тимчасового характеру направили 2 особи на посади підсобних робітників у ЛОКАЧИНСЬКЕ РАЙСТ.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024