Щирі посмішки, натхненні першачки та фотозона: яким був Перший дзвоник у Локачинській гімназії

07 Вересня 2018, 15:00
Локачинська гімназія 4552
Локачинська гімназія

У Локачинській гімназії провели свято Першого дзвінка «Мандрівка у Країну Дитячих Мрій» розпочалося з традиційної лінійки, де батьки передали першокласників у руки першим вчителям.

Варто зауважити, що цього року своє навчання малюки розпочнуть у Новій Українській Школі. В рамках проекту від українського уряду на локачинських школярів та їх вчителів чекають нововведення. Особлива увага була приділена випускникам школи, для яких перший дзвоник у рідній школі уже не повториться, – пише НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія».

Директорка ОНЗ Оксана Сахарчук привітала учнів із початком навчального року.

Також на святковій лінійці представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ігор Українець вручив школярам  путівки до міжнародного табору відпочинку Артек-Буковель як нагороду за особливі досягнення. Такі нагороди потрапили до рук талановитих дітей, які успішно виступили на обласних та всеукраїнських олімпіадах, а саме Анни Ривачук, Анни Мощук, Оксани Петрів, Максима Дацюка, Яни Трачук, Ірини Котушко,  Яни Юхим'юк, Зоряни Поперецької. 

Зі святом шкільну громаду привітала представниця ПП «ЗАХІДНА АГРАРНА КОМПАНІЯ» Агропромгрупа «Пан Курчак» Ірина Самчук. Представником підприємства було вручено подарунковий сертифікат на суму 5000 гривень, які школа зможе використати на власні потреби.

 У ході свята було озвучено імена тих, хто став переможцем традиційного конкурсу «Гімназист року — 2018». Переможців чекали подарунки, а їх батькам дирекція навчального закладу вручила подяки за внесок у навчання і виховання покоління, що підростає.

Головний лісничий Василь Савчук та інженер лісових культур Вікторія Юшко, як представники ДП «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Локачіагроліс» за участь у конкурсі «Ліс очима дітей» вручили переможцям, а саме Максиму Черняку та Денису Гальчуну грамоти та грошові нагороди.

На подвір’ї  та у вестибюлі школи було облаштовано фотозони. Після закінчення свята учні та гості школи мали можливість зробити святкові фото.




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024