Розіграш подарунків відбувся, суперприз – у подружжя Никитюків

07 Вересня 2018, 09:20
Катерина Никитюк із суперпризом 2419
Катерина Никитюк із суперпризом

Звичайний робочий будень локачинського супермаркету «Наш Край» опівдні 29 серпня перевтілився у яскраве свято. Біля входу лунала музика, на столах лежали гори подарункових пакунків, поруч – ящик в ролі лототрона, вщент наповнений чеками з вказаною адресою їх власників.

Тим часом сюди підходили і підходили люди – учасники акції, що проводилась з 20 липня по 27 серпня на чек від 100 гривень. Ця акція проходила за підтримки власника торговельного комплексу «Наш Край» Василя Слюза. На початку заходу він звернувся до присутніх зі щирими вітаннями, подякував усім покупцям за те, що користуються послугами супермаркету «Наш Край» і побажав очікуваних виграшів.

Поінформував присутніх про те, що на придбання призів виділено понад 18 тисяч гривень. На ці кошти закупили подарунки 30-и найменувань. Найцінніший серед них – мікрохвильова піч. І, як наголосив Василь Васильович, «ця річ якісна, білоруського виробництва».

Розіграш призів допомогли провести запрошені М. Я. Скопюк – депутат облради та В. Р. Жданюк – директор супермаркету. До організації запланованої акції багато зусиль доклала і Л. Ф. Волик – бухгалтер цього закладу.

Найцікавішими моментами дійства було вручення виграних подарунків переможцям. З тих, хто прийшов на розіграш, подарунки пощастило отримати Вікторії Симчук (міксер), Світлані Андрійчук та Валентині Левчук з Локач (набори побутової хімії), Аліна Новосад з Крухинич виграла два таких комплекти (мала три акційні чеки).

За своїми призами пізніше прийшли Олег Трофимюк з Козлова (виграв електрочайника), Оксана Лисенко з Крухинич (салатниці), Лариса Сватко (набір керамічних горщиків), Інна Рибкевич і Олена Вільчевська (набори побутової хімії) та інші.

На господарів чекали решітка для гриля, підставка для торта, рідкий порошок, сковорідки, цукерки… А суперприз – мікрохвильова піч – дістався молодому подружжю Сергія та Катерини Никитюків з Локач

. Свято вдалась на славу. А нині вчергове у супермаркеті «Наш Край», як сказав Василь Слюз, з 3 вересня по 26 жовтня триває акція: на чек від 500 грн. розігруватиметься телевізор, а від 100 грн. – мультиварка, пилосос та інше.

Людмила МЕЛЬНИЧУК.

Фото автора

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024