Анна Ривачук представлятиме Локачинський район на обласному етапі конкурсу «Яскраві діти України»

24 Вересня 2018, 14:00
Конкурсанти 2445
Конкурсанти

У Локачинській гімназії відбувся районний етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», що проходить в рамках Міжнародного фестивалю «Sanremojunior».

Головною метою конкурсу є національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення юних талановитих виконавців та виховання  у молоді художнього смаку та поваги до мистецтва, – пише НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія»

Цьогоріч у змаганнях взяли участь четверо учасників, які виконали по дві пісні, одна з яких рідною українською мовою, а інша іноземною. У конкурсі змагалися: Вільчинська Катруся (4 клас), Черняк Максим (6 клас), Ривачук Анна (9 клас) -  солісти класів вокалу «Соловейко» та «Юна зірочка», керівник Галина Володимирівна Сірук; Коришко Катруся (7 клас) – вокальна студія районного Будинку Школяра, керівник Інна Олегівна Гринюк.

Перемогу на районному етапі здобула Ривачук Анна, а це означає, що вона буде представляти наш район на обласному етапі конкурсу «Яскраві діти України». Усіх учасників нагородили грамотами.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024