Як працівники селищної ради вітали зі святом локачинських атошників

19 Жовтня 2018, 10:00
Як працівники селищної ради вітали зі святом локачинських атошників 1898
Як працівники селищної ради вітали зі святом локачинських атошників

Нещодавно в селищній раді відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України. Тут зібралися учасники бойових на сході країни.

Таких, до слова, в райцентрі налічується понад двадцять. Деякі і нині виконують завдання у військових частинах чи на передовій, тож на святкування прибули їхні матері, дружини, сестри…

Героїв сьогодення та їх рідних щиросердечно привітав голова селищної ради Богдан Іус, побажавши міцного здоров'я, оптимізму і віри в краще майбутнє, задля якого вже так багато прикладено зусиль.

«Хто би міг подумати, що ви у теперішній час станете ветеранами війни, що зі зброєю в руках здобуватимете справжню незалежність. Але без миру в країні не буде нічого – ні економічного розвитку, ні стабільності. Тож від імені усієї громади дякую учасникам АТО за проявлені героїзм, мужність та безстрашність. Нехай ваші родини не знають ніякого горя та біди», – звернувся до присутніх Богдан Євгенович.

Божого благословення і Покрову Пресвятої Богородиці зичила мужнім захисникам також секретар Локачинської селищної ради Леся Познякевич. А голова районної організації воїнів АТО Володимир Макаревич, який і сам колись пройшов через пекло війни на Донбасі, побажав побратимам, щоб їхнім дітям та онукам ніколи не довелось воювати.

Атошникам та родичам учасників бойових дій з нагоди свята вручили подарункові набори. Винуватці торжества поставили свої «автографи» на національному прапорі, який зберігатиметься в селищній раді, і зробили на пам’ять колективне фото.








1

Павло КОСТЮЧКО.

Фото автора.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024