Коротко про головне за рік: Крухиничівський сільський голова розповів про свої досягнення

16 Грудня 2018, 08:19
Руслан ПОЗНЯКЕВИЧ 1885
Руслан ПОЗНЯКЕВИЧ

Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування в значній мірі залежить якість життя та добробут конкретної громади. Відремонтована дорога, благоустрій території, освітлення вулиць – ось, наприклад, в чому це має вимірюватись.

Голова Крухиничівської сільської ради Руслан ПОЗНЯКЕВИЧ розповів, чим для нього запам’ятався 2018 рік і які здобутки має:

«Якщо є бажання працювати і фінансові можливості для цього, то, звичайно, будуть і напрацювання. В цьому році за кошти місцевого бюджету (65 тисяч гривень) відремонтували 560 метрів дорожнього покриття на вулиці Набережній в Крухиничах. Реалізували й два важливі проекти щодо облаштування в селі (на вулиці Шкільній) нового водозабору і підвідного водопроводу протяжністю 1600 метрів.

На ці потреби загалом спрямовано 400 тисяч гривень. Залучені кошти як сільського, так і обласного бюджетів. Також цьогоріч спрямували субвенцію сектору культури райдержадміністрації на ремонт вестибюлю Крухиничівського сільського будинку культури. Відповідні роботи там вже провели».

Читайте також: 

Коротко про головне за рік: Війницький сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Озютичівської сільської ради розповіла про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: Марковичівський сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: Замличівський сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Затурцівської сільської ради об’єднаної територіальної громади розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Дорогиничівської сільської ради розповів про свої досягнення.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024