Коротко про головне за рік: Замличівський сільський голова розповів про свої досягнення

16 Грудня 2018, 11:21
Федір КУЖЕЛЬ 1780
Федір КУЖЕЛЬ

Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування в значній мірі залежить якість життя та добробут конкретної громади. Відремонтована дорога, благоустрій території, освітлення вулиць – ось, наприклад, в чому це має вимірюватись.

Голова Замличівської сільської ради Федір КУЖЕЛЬ розповів, чим для нього запам’ятався 2018 рік і які здобутки має:

«Бюджет виконуємо, що дозволяє втілювати в життя багато корисних справ. Відтак, з неабиякою приємністю констатуватиму, що незабаром встановимо світлоточки на останніх двох вулицях протяжністю майже півтора кілометра в Замличах (необхідні матеріали вже закуплені за кошти обласної ради). Таким чином повністю завершимо вуличне освітлення на території сільської ради.

За рахунок місцевого бюджету раніше провели ямковий ремонт дороги з Бермешева до Залужного (близько семи кілометрів). Роботи виконали працівники Локачинської дільниці Горохівського райавтодору. Також виготовили проектно-кошторисну документацію на перекриття Замличівської школи. Спільно з благодійним фондом нещодавно реалізували проект «Сільська бібліотека – центр культурного розвитку», в рамках якого в місцевій книгозбірні замінили вікна, двері, придбали комп’ютер, нову художню літературу. Своїми силами тут зробили ремонт».

Читайте також: 

Коротко про головне за рік: Війницький сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Озютичівської сільської ради розповіла про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: Марковичівський сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: Крухиничівський сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Затурцівської сільської ради об’єднаної територіальної громади розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Дорогиничівської сільської ради розповів про свої досягнення.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024