У Локачах провели скайп-презентацію з охочими стати слідчим

27 Листопада 2019, 10:01
1101

У районній філії центру зайнятості відбулася скайп-презентація роботодавця – ГУНП у Волинській області для семи безробітних.

Фахівці служби поінформували присутніх щодо умов працевлаштування на посаду слідчого у Локачинському районі, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Безробітні дізналися, що першочергово кандидат на службу в поліцію повинен бути вмотивованим. Зауваживши, що подавши заявку та необхідний пакет документів, кандидат проходитиме тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки та співбесіду з поліцейською комісією.

Читайте також: успіх завдяки наполегливості: як локачанка шукала роботу.

Навчальний курс триває 6 місяців, є перспектива кар’єрного зростання, соціальний захист, щорічна оплачувана відпустка від 30 діб, забезпечення сучасним обладнанням та формою.

Директор Олександр Ребрук ознайомив присутніх з пріоритетними напрямками роботи служби зайнятості, наголосив, що оперативне інформування про вакансії дає змогу швидко реагувати на запити роботодавців.

Нагадаємо: Безробітним жителям району розповіли про легалізацію трудових відносин.

Наприкінці зустрічі охочі задавали питання та почули вичерпні відповіді. А ті безробітні, яких зацікавила пропозиція роботи, отримали контакти для проведення подальшої співбесіди з роботодавцем.

Читайте також: З безробітних – у бізнес-вумен: як локачанка започаткувала власну справу.



 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024