У Локачинському дитсадку провели відпрацювання дій під час пожежі

12 Грудня 2019, 11:15
1236

Працівники Локачинського районного сектору та рятувальники 15 Державної пожежно-рятувальної частини провели тактико-спеціальне навчання у дошкільному навчальному закладі «Пізнайко», у Локачах.

Рятувальники провели профілактичну бесіду з учнями, педагогами та адміністрацією дошкільного закладу, а також практично відпрацювали дії при виникненні пожежі. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

До відпрацювання алгоритму дій долучилися також співробітники медичної служби та поліції.

Читайте також: У Локачинському районі рятувальники витягнули пса з закинутого колодязя.

Під час навчань детально відпрацьовали заходи з евакуації вихованців та персоналу закладу при отриманні сигналу тривоги. Важливу увагу приділили не тільки порядку виведення діток із умовно небезпечного приміщення, а й здійсненили заходів із реєстрації та обліку евакуйованих.

Читайте також: У селах Замличі та Залужне рятувальники провели навчання з пожежної безпеки взимку.

Крім того, співробітники ДСНС відпрацювали алгоритм дій з ліквідації імітованої пожежі на об’єкті, пошуку умовних потерпілих та заходів з надання першої долікарської допомоги.

Підбиваючи підсумки навчань, працівники Служби порятунку проаналізували усі етапи та наголосили на важливості недопущення паніки та чіткого виконання заходів з евакуації – це дозволить не допустити трагічних випадків серед вихованців закладу у випадку реальної загрози.

Читайте також: У Козлові побували рятувальники.

1

Читайте також: На Локачинщині через пожежу загинув пенсіонер.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024