Старша інспекторка з ювенальної превенції Локачинського відділення поліції розповіла про особливості роботи

01 Липня 2020, 10:12
2240

Олена Павлюк – майор поліції, старша інспекторка з ювенальної превенції Локачинського відділення Горохівського відділу поліції. 

З дитинства інспекторка мріяла стати біологом, в школі була активною та допитливою. Про це пише очільниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович.

З часом жінка зрозуміла, що спокійне та розмірене життя – не для неї. В 1999 році вступила на юридичний факультет Національної академії внутрішніх справ України. По закінченню вузу розпочала роботу в дізнанні, пізніше декілька років працювала старшою слідчою. Рід діяльності змінила коли вичерпала себе на посаді слідчого. 

З 2014 року працює з дітьми. Впевнена, що прихильність та повагу від дітей можна завоювати тільки власним авторитетом та материнським відношенням. Коли мова йде про дітей, то своїми вважає не тільки трійко рідних, а й усіх підопічних.

Як розповідала Олена Павлюк раніше журналістці Людмилі Мельничук

«Був час, коли через серйозну травму думала, що не працюватиму уже. І саме тоді отримала найбільше слів вдячності та прохань повернутись на службу. Це дорого вартує. Відчувати, що ти допомагаєш людям стати на правильний життєвий шлях – важливіше всіх зірочок, нагород, похвал керівництва».  

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024