Товари з передоплатою: неповнолітній уродженець Локачинщини на OLX ошукував людей

17 Травня 2021, 11:11
1833

Судили уродженця Коритниці. Неповнолітній створював фіктивні оголошення про продаж речей на сайті OLX, після відправлення йому грошей, товару покупці так і не отримували. 

Про це Район.Локачі дізналося із вироку суду від 21 квітня. 

Так, хлопець обманув близько восьми людей з різних областей України, які скидали передоплату йому на картку. Він «продавав» велосипеди, скутери, телефони.

У судовому засіданні неповнолітній свою винуватість визнав повністю. У вчиненому щиросердечно розкаюється, просив судово не карати. Збитки потерпілим відшкодував. 

Читайте також: Уродженець Локачинщини в'їхав у електроопору та залишив місце ДТП

Його визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 та 2  статті 190 КК України, на підставі частини 1 статті 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, остаточне покарання призначили у вигляді одного року та шість місяців позбавлення волі.

Відповідно до статтей 75104 КК України його звільнили від відбування покарання з іспитовим строком один рік, якщо він протягом іспитового строку не скоїть нового злочину та виконає покладені на нього судом обов`язки.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024