У Локачах затримали керівника лікарні на хабарі

05 Жовтня 2021, 18:43
Хабар ФОТО 2472
Хабар

Керівника лікарні у Локачах викрили на хабарі у 400 доларів. 

Це сталось у вівторок 5 жовтня. Слідство вважає, що 51-річний посадовець вимагав у підприємця гроші за передачу йому в оренду адміністративних будівель. За цим фактом поліція вже відкрила кримінальне провадження, чоловікові загрожує навіть позбавлення волі до 4 років.

Як повідомили у прес-службі поліції Волині, керівника одного з медзакладів Володимир-Волинського району викрили у вівторок 5 жовтня співробітники управління стратегічних розслідувань та слідчі ГУНП. З власних джерел ZAXID.NET стало відомо, що йдеться про керівника Локачинської центральної районної лікарні. Згідно з даними на офіційному сайті лікарні, її очолює Олег Франчук.

«Встановлено, що 51-річний посадовець, зловживаючи службовим становищем, з метою власного збагачення вимагав у підприємця 400 доларів США за безперешкодну передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності. Учора поліцейські задокументували передачу лікарю першої частини хабаря, сьогодні ж його спіймали «на гарячому» – під час отримання другої», – йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024