Асфальтоукладачі працюють: ремонт дороги з Війниці до Локачів – триває

08 Листопада 2021, 08:59
Ремонт дороги ФОТО 1089
Ремонт дороги

На автошляху з Війниці до Локачів уже працюють асфальтоукладачі.

Про це повідомляє управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Слід зазначити, що відновлення більше як 5-кілометрового відрізка дороги Т-03-11 Р-14/Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/ відбувається у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Окрім того, паралельно дорожники укладають фінішний шар асфальтування в іншому напрямку шляху Т-03-11, а саме на ділянці протяжністю 16,1 км, що пролягає між селами Привітне і Скобелка.

Нагадаємо, що Ремонт дороги Війниця — Локачі затягували через скарги фірм-учасників тендеру, але через деякий час таки провели тендер та визначили переможця. 18 жовтня Стартував ремонт дороги, а пізніше зі сторони Війниці розпочала працювати техніка.  Тоді ми повідомили нові деталі:  З освітленням, пішохідною доріжкою та автопавільйонами: деталі ремонту дороги Війниця – Локачі. Також пропонуємо переглянути фотозвіт, як проходить ремонт. 26 жовтня обговорили важливі деталі ремонту автошляху на відрізку «Локачі – Війниця». Вже 27 жовтня між Війницею та Локачами завершила працювати фреза, зводили нове дорожнє полотно.

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024