Рейди продовжуються: ще у трьох селах Локачинської громади перевірили магазини

18 Листопада 2021, 10:46
Перевірка магазинів ФОТО 1643
Перевірка магазинів

У трьох селах Локачинської громади провели перевірки магазинів на дотримання протиепідемічних вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки.

Про це повідомляють у Володимир-Волинській райдержадміністрації.

Ппрацівники поліції та Держпродспоживслужби Локачинської територіальної громади продовжують проводити спільні рейди на дотримання протиепідемічних вимог. 

Об’єктами моніторингової перевірки стали продуктовий магазин села Бубнів, де не зафіксували жодних порушень, проте в магазині підприємця Вавринович в цьому ж селі склали протокол щодо відсутності антисептиків. 

Наступним об’єктом став магазин «Оленка», що в селі Линів де склали протокол про порушення щодо відсутності записів про проведення дезінфекції, а у магазині «Сімейний» села Старий Загорів склали протокол про відсутність дезінфікуючих засобів.

Слід зазначити, що у кожному з об’єктів моніторингових інспекцій з працівниками провели роз’яснювальну роботу, в ході якої фокусувалася увага на виконанні обмежувальних заходів і наявності документів, які підтверджують COVID-безпечність, зокрема сертифікатів про щеплення, одужання від COVID-19 або ПЛР-тестів.

Читайте також: 

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024