Архів новин за 06 Жовтня 2018

13:10
У Локачинській музичній школі відсвяткували Міжнародний день музики, на якому також, посвятили першокласників у «Юні музиканти».
12:10
Неймовірна атмосфера нещодавно панувала в  маленькому, віддаленому від траси населеному пункті Запуст. Мало не усі його мешканці зібралися гуртом, щоб відпочити від домашніх клопотів, побачити, як радіють їхні діти та онуки, а ще – особисто зустрітися з гостями, які зробили для громади добрі справи.
11:10
На таких, як він, дивляться якось по-особливому. Дорослі – хто співчутливо, хтось – з байдужістю, а ще (ніде правди діти) – з огидою. Діти, зазвичай, дражняться та кепкують з нього – бо він не такий, як усі…
10:10
В Україні запрацював механізм будівельної амністії для дачних та приватних будинків, що були збудовані без дозвільних документів. Це означає, що українці вже можуть готувати документи для узаконення своїх самочинних будівництв. Про те на які об’єкти поширюється будівельна амністія, які документи необхідно підготувати та за якою схемою має проходити амністування таких забудов розповіла нашому кореспонденту Тетяна Мацик – директор КП «Локачинський будпр...
10:10
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана, до відзначання якого долучилися і працівники Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості і завітали до Лідії Шульгач (у минулому головний бухгалтер Локачинського районного центру зайнятості). 
26/04/2024 Четвер
25.04.2024