На Локачинському ярмарку вакансій обговорили службу за контрактом

19 Грудня 2018, 13:00
Служба 1933
Служба

Спеціалісти Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості разом із представниками Національної гвардії України провели ярмарок вакансій, щоб укомплектувати актуальні вакансії та бажаючі проходили службу за контрактом.

Нагадаємо: Локачинський район: про що розмовляли з керівником Затурцівської амбулаторії.

 В заході, який пройшов 18 грудня, взяли участь 12 людей, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Перед присутніми виступив представник військової частини 1141, заступник командира роти по роботі з особовим складом Ілля Гаврилов, який запропонував проходження служби за контрактом в лавах Національної гвардії.

Читайте також: Локачинський район: про що розмовляли з керівником Затурцівської амбулаторії.

Розповів про вимоги до кандидатів для проходження військової служби за контрактом, наявні вакансії за професіями та спеціальностями, акцентував увагу присутніх на питання забезпечення житлом, термінів контракту, а також щодо умов робочого дня військовослужбовця, можливості проходження безкоштовного навчання в навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України, можливого кар’єрного росту і перспектив проходження контрактної служби.

Також: У Локачах знову обговорюють пошуки роботи.

Микола Тишик головний старшина батальйону розповів про контракт резервіста та ознайомив присутніх з основними вимогами до кандидатів, також зазначив, що військова частина 1141 виконує завдання з охорони громадського порядку, охорони органів державної влади та консульських установ, конвоювання та екстрадиції підсудних, охорони судових установ, також військовослужбовці проходять службу в підрозділах забезпечення.

Нагадаємо: Де та за які кошти у Локачинському районі проводять громадські роботи та У Локачах з Василем Боярським обговорювали співпрацю роботодавців та центру зайнятості.

Наостанок, представники військової частини 1141 показали безробітним короткометражний фільм про Національну гвардію України.



Читайте також: На Локачинському міні-ярмарку вакансій шукали барменів та офіціантів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024