Як жителька району знайшла омріяну роботу

13 Березня 2019, 10:00
Робота 1507
Робота

Раойонна філія центру зайнятості розповідає про безробітних, які знайшли бажану роботу. На цей раз роботу мрії знайшла жителька Привітного Оксана Бохонська.

На останньому місці роботи працювала на посаді продавця продовольчих товарів, – повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Сталося так, що у березні 2018року пані Оксана втратила роботу. Через два місяці безуспішних самостійних пошуків роботи Оксана звернулась до Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Нагадаємо, що розповіли як безробітним жителям району зареєструватися на обліку служби зайнятості.

В рамках співпраці з центром зайнятості Оксана відвідала семінар з техніки пошуку роботи, опрацьовувала всі можливі джерела інформації про вільні робочі місця, брала участь в міні-ярмарках вакансій, спілкувалася з роботодавцями. Під час однієї з таких зустрічей голова Привітненської об’єднаної територіальної громади запропонував Оксані Павлівні, на умовах попереднього стажування – посаду секретаря Привітненської ОТГ.

Жінка охоче прийняла пропозицію роботодавця. Вона добре себе зарекомендувала, опанувала навичками користування сучасними засобами оргтехніки та зв’язку, цілком успішно адаптувалася на новому робочому місці.

Читайте також: Затурці: розповіли, чим займаються на підприємстві «Рибний стандарт».

Сьогодні робота, яку виконує Оксана Павлівна, приносить їй задоволення. Жінка вже володіє діловими якостями та може самостійно приймати відповідальні рішення.

Ще одному роботодавцю Локачинщини розповіли про переваги служби зайнятості.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024