Локачі: безробітних запрошують на службу за контрактом

24 Вересня 2019, 13:01
1226

У районній філії центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій для безробітних, у якому взяли участь представники Локачинського районного військового комісаріату Ірини Маковської та Олександра Шолухи.

Представники військового комісаріату ознайомили присутніх із проходженням служби за контрактом, порядком їх підписання, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Пошукачам роботи надали роздаткові матеріали із зазначенням документів для оформлення особової справи. Також слухачам розповіли про розмір грошового забезпечення для військовослужбовців, що проходять службу за контрактом, зокрема, в зоні ООС.

Нагадаємо: Назвали найбільш затребувані професії на Волині. СПИСОК.

Безробітних ознайомили з можливістю отримання безкоштовної освіти після проходження служби, безкоштовне санаторно-курортне лікування, компенсацію із бюджету середнього заробітку та збереження місця роботи.

Багато питань стосувалось речового забезпечення та надання військовослужбовцям житла. Піднімалось і питання надання соціальних відпусток, виплати матеріального забезпечення, навчанням у центрах підготовки.

Читайте також: Успіх завдяки наполегливості: як локачанка шукала роботу.

Наприкінці зустрічі Ірина Маковська запропонувала всім охочим звернутись до військового комісаріату.та заключити контракт для проходження військової служби.

Нагадаємо, що У Локачах нагородили найактивніших працедавців району.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024